Forum weselne - wesele i ślub
Wrzesień 08, 2010, 11:10:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum zostało uruchomione!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Z cateringiem bywa różnie  (Przeczytany 3685 razy)
kaska
Administrator
Nowy użytkownik

« : Lipiec 28, 2008, 08:52:02 »

Witam, miałam okazję być niedawno na weselu starej dobrej znajomej. Wynajęła salę i zamówiła firmę cateringową. To już moje drugie doświadczenie z cateringiem. Wcześniej byłam na imprezie firmowej. Muszę powiedzieć, że były to zupełnie dwa światy. Oczywiście jedzonko było zupełnie inne bo i okazje były odmienne. Niezależnie od okazji powinno być smacznie i estetycznie. W pierwszym przypadku nie byłam zachwycona. Na szczęście u kumpeli było już dobrze. Jedzonko o wiele smaczniejsze no i obsługa milsza. Obydwie imprezy obsługiwały różne firmy cateringowe. Tej złej nie będę wymieniać, bo złośliwa nie jestem, ale mogę pochwalić tę drugą - lepszą. Przypomniała mi się, kiedy przeglądałam stronkę na www.wesele-wielkopolska.pl . Widać stronka sprawdza się. Poleca dobrą firmę. Firma Best Catering, dobrze wspominam.
zabka6681
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Grudzień 30, 2009, 02:31:50 »

Catering?
Po co nam catering, co on wniesie na przyjęcie weselne? Słysząc to słowo wiele osób zadaje sobie te i inne pytania.
Spróbujmy zatem wyjaśnić znaczenie tego słowa. Aby zrobić to jak najdokładniej, przedstawię definicję słowa catering, którą znalazłam na wikipedii. A oto i ona:

Catering to usługa zewnętrzna dla firm; podmiot wykonuje we własnym zakresie (własne zaplecze, materiały, transport) obsługę gastronomiczną przyjęć, imprez, bankietów i konferencji.
Profesjonalny catering należy do najtrudniejszych usług, jakimi parają się agencje artystyczne. Dobrze wykonany catering to bardzo wiele różnych czynników składających się w jedną całość. Poniżej lista najważniejszych aspektów, jakich należy przestrzegać w cateringu:

-Odpowiednie potrawy w cateringu
-Catering a wystrój stołów i ozdabianie potraw
-Wyjątkowa obsługa

Warto zatem zastanowić się nad wynajęciem profesjonalnej firmy cateringowej, mam na myśli sprawdzona firmę
http://www.best-catering.pl/

która nie tylko zajmie się pysznymi posiłkami, ale dopilnuje, aby były one podane na czas, w sposób perfekcyjny, a wystrój sali i stołów zachęcał do zabawy a nie od niej odstraszał.

zabka Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!